Hautakiviedustus Koskenranta Antti

- Kauniiden hautakivien edustusta ammattitaidolla -

akoskenranta@gmail.com Ota yhteyttä lomakkeella Soita 0400 559 716

Hautakivien kaiverrus ja hautakivien asennus Teuvalta koko Etelä-Pohjanmaalle

Hautakiviedustus Koskenranta Antti tarjoaa monipuolisia hauta- ja muistokiviin liittyviä palveluja Teuvalta koko Etelä-Pohjanmaalle. Yrityksemme tarjoaa asiakkailleen alan töitä  hautakiven kaiverruksesta ja aina asennukseen ja entisöinteihin saakka. Panostamme työssämme aina laatuun, materiaalien kunnioittamiseen sekä huomaavaiseen asiakaspalveluun.

Hautakivien edustus, asennus ja suunnittelu

Edustamme yhteistyökumppaniemme valmistamia kauniita hautakiviä. Kuuntelemme asiakkaidemme toiveita ja suoritamme myös hautakivien asennustyöt. Tarvittaessa autamme mielellämme myös suunnittelutehtävissä.

Hautakivien kaiverrus

Suoritamme kaiverrustyöt uusiin ja vanhoihin hautakiviin. Meiltä onnistuvat mm. lisänimet, järjestötunnukset kuten veteraanimerkki ja lottamerkki sekä erilaiset muistovärssyt ja muut tekstilisäykset asiakkaan toiveiden mukaan.

Hautakivien entisöinti ja oikaisu

Kivi on arvokas ja ikuinen materiaali, mutta ajan saatossa sekin vaatii ammattitaitoista hoitoa. Suoritamme hautakivien entisöinnit kattavasti: puhdistamme kiven, teemme kaiverrusten uudelleenkultaukset tai -hopeoinnit ja toteutamme muut tarvittavat pintamateriaalien käsittelytyöt.

Ota yhteyttä missä tahansa kysymyksessäsi. Meihin saat yhteyden niin puhelimitse, sähköpostitse kuin myös kätevästi kotisivuillamme täytettävällä lomakkeella.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 1Jaa

Yhteystiedot

Hautakiviedustus Koskenranta Antti

Rantatie 18

64700 TEUVA

0400 559 716

akoskenranta@gmail.com

www.hautakivetkoskenranta.fi