– Kauniiden hautakivien edustusta ammattitaidolla –

Hautakivien kaiverrus ja hautakivien asennus Teuvalta koko Etelä-Pohjanmaalle

Hautakiviedustus Koskenranta Antti tarjoaa monipuolisia hauta- ja muistokiviin liittyviä palveluja Teuvalta koko Etelä-Pohjanmaalle. Yrityksemme tarjoaa asiakkailleen alan töitä hautakiven kaiverruksesta ja aina asennukseen ja entisöinteihin saakka. Panostamme työssämme aina laatuun, materiaalien kunnioittamiseen sekä huomaavaiseen asiakaspalveluun.

Hautakivien edustus, asennus ja suunnittelu

Edustamme yhteistyökumppaniemme valmistamia kauniita hautakiviä. Kuuntelemme asiakkaidemme toiveita ja suoritamme myös hautakivien asennustyöt. Tarvittaessa autamme mielellämme myös suunnittelutehtävissä.

Hautakivien kaiverrus

Suoritamme kaiverrustyöt uusiin ja vanhoihin hautakiviin. Meiltä onnistuvat mm. lisänimet, järjestötunnukset kuten veteraanimerkki ja lottamerkki sekä erilaiset muistovärssyt ja muut tekstilisäykset asiakkaan toiveiden mukaan.

Hautakivien entisöinti ja oikaisu

Kivi on arvokas ja ikuinen materiaali, mutta ajan saatossa sekin vaatii ammattitaitoista hoitoa. Suoritamme hautakivien entisöinnit kattavasti: puhdistamme kiven, teemme kaiverrusten uudelleenkultaukset tai -hopeoinnit ja toteutamme muut tarvittavat pintamateriaalien käsittelytyöt.

Ota yhteyttä missä tahansa kysymyksessäsi. Meihin saat yhteyden niin puhelimitse, sähköpostitse kuin myös kätevästi kotisivuillamme täytettävällä lomakkeella.

 • Hautakivien palveleva ammattilainen Hautakiviedustus Koskenranta Antti Teuva
 • Hautakivipalvelut Teuvalla Hautakiviedustus Koskenranta Antti

  Yhteystiedot

  Hautakiviedustus Koskenranta Antti

  Rantatie 18
  64700 TEUVA

  0400 559 716

  www.hautakivetkoskenranta.fi

  Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!